Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Rekord! 1000 olvasó követte az Elnökség Tudósítóit a VOLT-ról, figyelem jön a Sound és az EFOTT is!

Két fáradhatatlan tudósítónknak köszönhetően, Igaz Máté Árpád és Szabados Gábor, nem csak a VOLT látogatói rekordja de az olvasói rekordunk is megdőlt az Elnökség Tudósítói VOLT Fesztiválról való élő, videós és hihetetlen gazdag és egyedi írásokkal folytatott tudósításainak köszönhetően. Több, mint napi 5 cikkel, videókkal és képekkel valamint Twitter helyzetjelentésekkel jelentkeztek be tudósítóink az EU-elnökség hivatalos záró bulijáról Sopronból. Ezzel a teljesítménnyel a többi megjelent médiumot is háttérbe szorították az Elnökség Tudósítói.

Köszönjük Máté és köszönjük Gábor! Köszönjük kedves olvasóink!

Máté és Gábor elcsípte és exkluzív az Elnökség Tudósítói számára szóra bírta többek között Schmitt Pál államfőt, Bakos Piroskát, Orbán Ráhelt, számos államtitkárt, az MTI igazgatóját, az összes főszervezőt de a Tankcsapdát is a VOLT-on, keresd vissza az izgalmas videóinterjúkat, galériákat és cikkeket oldalunkon!

A félévet a lehető legsikeresebben zártuk. Habár érdemes megjegyezni, hogy nálunk az EU-elnökség nem fél évig tart. Tehát továbbra is jelentkezünk a nyár alatt is és azután is érdekes írásokkal, interjúkkal és beszámolókkal, felhívásokkal. Neked is ha van egy jó sztorid, jelentkezz és társulj be hozzánk tudósítónak!

A VOLT Fesztivál után természetesen a Balaton Sound-on és az EFOTT-on is élőben tudósítanak az Elnökség Tudósítói. Kövess minket ha lemaradsz a fesztiválokról vagy csak szeretnéd más szemszögből látni mi is vesz körül, vagy végigkövetni a különböző eseményeket, interjúkat.

Olvasd el, nézzd meg a Balaton Sound-ról már közölt cikkeinket itt vagy írd be a keresőbe, hogy Sound:

-Heineken Balaton Sound – 2011.július 7-10 – Zamárdi

-Heineken Balaton Sound- Ők már készülnek, és te készen állsz?- videó

-Interjút adott szerkesztőségünknek Schmitt Pál köztársasági elnök úr!

-Sajtótájékoztatót és lemezbemutatót tartott a Tankcsapda a VOLT-on a MOL kútnál

-Beszélgetés Gerendai Károllyal a Sziget Fesztivál alapítójával – videó

-Interjú Lobenwein Norberttel a VOLT Fesztivál és a Heineken Balaton Sound főszervezőjével – videó

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*