Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 23., hétfő

Prince először a Szigeten és Magyarországon

Szerző:
2011. július 21.
ROVAT: Esemény, Rovatok | CÍMKÉK: ,

Már csak kevesebb mint három hét van a Sziget kezdetéig, azonban a szervezők még most is szenzációs hírekkel és újdonsággal kápráztatnak el minket. A fesztivál nulladik napjára, augusztus 8-ára egy újabb híres fellépő érkezik – a hétszeres Grammy-díjas amerikai pop-ikon, Prince.

„Tudjuk, hogy szokatlan ilyen későn bejelenteni egy ekkora sztárt, de a lengyel Open’er fesztivál, ahol július elején lépett fel Prince, olyan szerződést írt alá a művész menedzsmentjével, amely kizárólagosságot ígért nekik Európa ezen részén a 2011-es fesztiválévadra. Szerencsére a lengyel szervező cég, az Alter Art kész volt a kompromisszumra – s ezért hálásak is vagyunk – hisz’ a támogatásuk nélkül ez a nagy show nem jöhetett volna létre. A lengyel fesztivál elkötelezett híve a zenének és a fesztiválok közönségének, ezért is álltak el a kizárólagosságuktól, nagy örömünkre, így – a régióban egyedüli koncertként – a mi fesztiválunkon is fellép Prince.” – mondta Takács Gábor, a Sziget ügyvezetője.

A szervezők Prince koncertjén kívül több programmal is készülnek. A Rock-Metál Nagyszínpadon olyan zenekarok fognak fellépni, amelyek az elmúlt években a legsikeresebb koncerteket adták a fesztiválon. Az érdeklődők részesei lehetnek a New York-i Klezmatics, a szerb Boban i Marko Markovic Orkestar, valamint a szentpétervári Leningrád koncertjeinek is. Ezen kívül az Európa Színpadon a Sziget Nemzetközi Tehetségkutató Versenyének győztesei fognak fellépni. Ráadásul ezen napon rendezik meg az MR2 Petőfi Rádió szimfonikus koncertsorozatát (erről bővebben itt olvashattok)

Szerencsére a lengyelek segítőkészségének mi is élvezhetjük majd Prince olyan nagyszerű slágereit, mint például a Purple Rain vagy a Kiss a Sziget nulladik napján. Ha Te is szereted Prince slágereit, vagy csak részese szeretnél lenni egy fergeteges bulinak, akkor gyere el a Sziget nulladik napjára. Erre a napra a jegyek 13900 Ft-ba kerülnek, de ne késlekedj sokáig, mert az eddigi tapasztalatok szerint a jegyek a Prince-koncertekre hamar el szoktak fogyni. Akik már megvették az ottalvós hetijegyüket, azok örülhetnek – a nullladik nap számukra egy bónusz, benne van a hetijegyben.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*