Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Vigyázz, kész, Balaton SOUND!

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 12.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

Tegnap, július 11-én, szerdán elkezdődött a hatodik Balaton Sound Zamárdiban. A fesztiválozók igen magas számmal jelentek meg már tegnap egészen korán, kapunyitás azonban csak kettő órakkor volt lehetséges. Hétfőn bejelentették, hogy a magas számú érdeklődés miatt a bérletek már elfogytak (a helyszínen lehetett még 1000 darabot váltani, azonban azok a jegyek is elfogytak már a 0.-ik napon), már csak napijegyeket lehet váltani. Ezekkel a korai statisztikákkal még nem lehet semmit se kezdeni, azonban rekordszámú látogatóra számítanak idén a Heineken Balaton Sound szervezői.

A tegnapi napnak is szép line-upja volt, Ákos fergetes koncerttel készült. Az időjárás azonban közbeszólt, fellépését egy erős széllel érkező heves esőzés szakította félbe. Ameddig színpadon volt, addig a közönség tombolt, még a vihar miatt sem szerették volna, hogy vége legyen.
Több helyen folyt tovább a buli, Afrojack fellépésére nagyon sokan kíváncsiak voltak a kegyetlen időjárás ellenében is. Fergeteges nyitó buli volt, a szokatlan 20 fok és az eső ellenére mindenki bulizott.

A Heineken Nagyszínpadon Ákos előtt fellépett a Neo, Rise FM Arénában Danielle Sciolla, Kühl, Apster, Afrojack és Karmatronic. Heineken Beach-en is folyt a buli egészen a korai óráktól, ugyanis reggel 11től már várták a bulizni vágyókat. Többek között Dj Török, Dj Smiths, Toto Jr. és NDJT Project szórakoztatta a 0.-ik nap résztvevőit. Sok érdekes program várja a fesztivál résztvevőit idén is: Nescafé Dolce Gusto Café Bar, MOL-kút illetve MTV Beach Gym.
A mai nap a hivatalos első nap, már elkezdtek beköltözni a fesztiválon sátorozók, szinte már elfogytak a szabad sátorhelyek, a strandon napoznak vagy a vízben hűsitik magukat az arra vágyók.

(képek forrás:Bielik István, Szemerey Bence)

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*