Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Péterfy Bori, Kiscsillag, Supernem, DUB FX avagy a harmadik nap

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 7.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

A tegnapi este is sok izgalmat tartogatott a több ezer fesztivál látogató számára. Nem sokkal 5 óra után a Magashegyi Underground lépett fel a Pepsi színpadon. A hőség ellenére nagyok sok ember volt kíváncsi a koncertjükre. Ezekkel egy időben a Rauch aREnaban először Dombóvári István, stand-up komedista szórakoztatta a közönséget, ezután Tibes & Másszemszög koncertjén lehettünk ott, ezután Akkezdet Phiai, Mr.Woodnote, és Jurij volt jelen a színpadon.

Utána következett Péterfy Bori, aki hosszú kihagyás után lépett újra színpadra, visszacserélte a cumisüveget mikrofonra. A közönség tombolt, alig engedték le a színpadról Borit, aki a koncert előtt azt nyilatkozta, hogy energikusabb mint valaha ami meg is látszott a színpadon.

De sajnos egyszer vége kellett, hogy legyen utána következett a Kiscsillag feledhetetlen estéje.  Eszméletlen sok ember gyülekezett és énekelte a Kiscsillag szinte minden dalát. Kisebb technikai átállások után kezdődhetett az este fénypontja, a várva várt DUB FX. A 29 éves ausztrál származású srác alaposan tetőzte a hangulatot, és mindenkit olyan élményben részesített amit soha nem fog elfelejteni.

A legnagyobb bánatukra, ezzel sajnos egyidőben koncertezett a Supernem a Kalinka színpadon, akik egy váratlanul nagyon jó hangulatú bulit csaptak. Előttük lépett fel a Mary PopKids, Esti Kornél és Ganxsta Zolee és a Kartel.
Az est hátralevő részében színpadra került még az Óriás, a 30Y és a Pál utcai Fiúk, akik mindannyian elkápráztatták a közönséget.

Természetesen a bulik tovább folytak éjjel 2 óra után is, AXE-Rádió 1 Party Arénában kora hajnalig szóltak napjaink legjobb slágerei Lauer, Julia Carpenter, Lacora és Kaufer jóvoltából. A már eddig jól megszokott esti program a djuice-BME-HÖOK sátorban Dévényi Tibi bácsi 2 órás zenei programja sem maradhatott el, előtte Evzir, Honolulu Stars és a Romanek Airlines lépett színpadra.

Az idő ugyan tegnap sem volt velünk túl kegyes, megint esett az eső, de most nem volt akkora vihar, mint csütörtökön este. Kisebb zivatar vonult át felettünk, de körülbelül csak 20 percig tartott és nem okozott akkora kárt, mint ezelőtt.

EFOTT, csak szabadon…

(képek forrás: EFOTT sajtóközpont, Cs. Kiss Zsuzska)

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*