Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Már az első napon…

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 12.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

Már az első napon nehéz választás elé állítják a fesztiválozókat a hatodik Heineken Balaton Sound szervezői, hiszen a mai nap fergetes kínálata nem teszi lehetővé, hogy minden általunk kedvelt koncerten, bulin részt tudjunk venni. Mindenki megáll egy pillanatra és böngészi a bejáratnál kapott térképet és program füzetet, és már nem egyszer hallottam a kérdést a fesztiválozók szájából: “Akkor mi legyen? Hova menjünk ma?” Már javában dübörög a fesztivál, így is sok kétsébeesett arcot lehet megpillantani. Ugyanis a mai nap program ajánlata:

Július 12.

Csütörtök

Nagyon izgalmasnak ígérkezik a legtöbb fellépés, buli, úgyhogy ajánlom mindenkinek, hogy döntsön a szíve szerint és menjen oda ahova a legjobban szeretne. Vigasztaljon mindenkit, hogy senki nem lehet egyszerre két helyen, így senki ne bánkódjon.
Mai napon már a nap is kisütött, délelőtt kicsit borongósabb volt, mostanra már azonban hetedhét ágra süt a nap!

(képek forrás: BS Offical Website/ Sajtóanyagok)

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*