Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Kissé borongós, azonban izgalmas este

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 14.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

Tegnap esti kissé esős idő sem szegte a fesztiválozók kedvét és nagy erőbedobással vágtak neki az éjszakának. Rögtön kezdésnek a Heineken Nagyszínpadon a Punnany Massif szórakoztatta a népet, majd nem kis lelkesedéssel fogadták Gossip-ot, és végül de nem utolsó sorban az este fénypontját, David Guettát. Harmadjára lépett fel, de irtózatosan sokan akarták most is látni a szupersztárt. Korábban indultunk el, hogy viszonylag jobb helyünk legyen, ám akkora tömeg volt a bejárat előtt, hogy a buli elejéről le is maradtunk. Azonban nagyon biztonságosan volt megoldva a bejuttatás, mert egyszerre csak annyi embert engedtek be, amennyien kényelmesen betudtak jutni a kapun. Végül odaértünk és nem kis élményben volt részünk hiszen konfettik tömkelege szóródott ránk, majd a buli végével egy időben kezdődött a tűzijáték, amit az egész közönség megcsodálhatott.

Miután Guetta elhagyta a színpadot mindenki egyszerre indult  és tervezte az estét, hogy merre tovább. Sokan döntöttek az OTP Bank Színpad mellett, ahol Brains, Dublic, Feed Me, Stereo Killaz&Dubtape csapott akkora buli, mint még soha. A dubstep zenét kedvelőknek ez volt a legjobb hely az este folyamán a szórakozásra. Azonban ezekkel egy időben kezdődött a Rise FM Arénában Gareth Emery, majd Sander Van Doorn majd Roberto fergeteges bulija, amire több ezren voltak kíváncsiak. Iszonyatosan nagy bulit csaptak, mindenki tombolt, táncolt, egy szóval nagyon jól érezte magát az est folyamán.

A mai nap is jelentősen izgalmasnak ígérkezik, ha még nem tetted volna azonnal ülj autóba, szállj vonatra és irány Zamárdi!

(képek forrás: Bielik István, Botond Márton)

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*