Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Fraternité2020 – Mobilitás, Haladás, Európa – Írd alá te is!

Szerző:
2012. november 8.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

Az FDE hivatalos magyar partnere a Fraternité2020 Európai Polgári Kezdeményezésnek, melynek célja az európai uniós csereprogramok – mint például az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) és az Erasmus – erősítése annak érdekében, hogy megvalósulhasson az állampolgárok közötti szolidaritáson nyugvó egyesült Európa.

A csereprogramok népszerűsítésén keresztül még több európai polgár élhet annak lehetőségével, hogy más tagállamokban töltsön időt, és így felfedezhesse, mit is jelent számára az egyesült Európa. E tapasztalatok az interkulturális kompetenciák és a kultúraközi megértés támogatását és fejlesztését szolgálják, melyek az egész kontinensen jótékony hatással lehetnek mind gazdasági, mind szociális, mind pedig kulturális tekintetben.

Az F2020 európaszerte számos elismert akadémikus és NGO támogatását élvezi, többek között szervezetünkét is. További információt a kezdeményezéssel kapcsolatban a http://hu.fraternite2020.eu oldalon találhattok, ha pedig aláírnátok, akkor katt a képre!

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*