Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Fokozódik az izgalom: tánc, air bar és még sok minden…

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 13.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

A második nap sem telt el tétlenül, bár az időjárás nem túlságosan kedvez a fesztiválozóknak. Kissé borongós, 23 fok körüli hőmérséklet van itt jelenleg lent Zamárdiban, ám ez sok embert nem zavar, ugyanúgy strandol, és fürdik a Balatonban. Sokan azonban inkább maradtak a sátrukban vagy a szállásukon, valahol és valamikor ki kell pihenni a tegnap este izgalmait. A képen látható a Knife Party egyik jelenete, amikor is pezsgővel locsolták a felfrissülni vágyók bulizókat. A mai délelőttön és kora délutánon sem kell azonban unatkozniuk azoknak, akiknek sikerült kipihenniük magukat. A fesztivál területén igen sok izgalmas programon vehetünk részt, például a vállalkozó szelleműek kipróbálhatják a Bungee Jumpingot. Megkérdeztük azokat akik kipróbálták, néhányan azt vallották, hogy ez volt életük eddigi legjobb élménye, más pedig azt tanácsolta nekünk, hogy soha ne próbáljuk ki, mert borzalmas. Ízlések és pofonok.

Azok akik nem feltétlenül a Balatonban szeretnének kikapcsolódni, azok számára is tartogat még rengeteg mindent a hatodik Balaton Sound. Sok értékes ajándékokat kaphatunk mindenfele, regisztrációért és némi játékért cserébe. Hihetetlenül ötletesen van felépítve a Mol-Kút elnevezésű bisztró, ahol is egy benzinkút a díszlet és onnan szolgálják ki az embereket. Érdekesség még a Dance.On – E.on Táncerőmű, ahol némi táncolással segíthetünk és tölthetjük fel a szomszédos színpadot energiával.
Nem csak mint névadó szerepel itt a Heineken, hiszen hasonlóképpen a 2012-es EFOTT-hoz, itt is kiélvezhetjük a Heineken Beach nyújtotta előnyöket. A környezettudatosság nevében, itt is műanyag poharakért cserébe értékes ajándékokat kaphatunk. 20 darab pohárért egy Heineken-es táskát, 40 darabért cserébe pedig egy fürdőruhát illetve fürdőnadrágot lehet kapni.

Az idei év durranása a Captain Morgan Air Bar, ahol a magasba emelik az arra vágyókat, ahol elfogyaszthatják az ételüket, illetve kedvükre italozhatnak.  Sok izgalmat tartogat még a mai nap, nemsokára jelentkezünk a programajánlóval!

(képek forrás: HBS Offical Sajtó)

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*