Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Fergeteges első nap

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 13.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

A strandolóktól Avicii-ig mindent láthattunk az első napon, és a nagyszínpad is megkezdte erőteljes működését. Elsőként tegnap Dizzie Rascal lépett fel, aki alaposan megmozgatta a nem túl nagy melegben bulizni vágyókat. Utána Calvin Harris csapott akkora fergeteges bulit, mint amilyet még szerintem a magyar Soundos közönség nem látott soha. Az idő szerintem tökéletes volt, nem esett az eső, nem sütött hétágra a nap, kellemes friss nyári szellő áramlott az emberek között. Calvin utána a várva várt sztár, a svéd sztár, Avicii lépett a nagyszínpadra. Kicsivel fél 11 után jelent meg a színpadon, és kezdett bele a nap fénypontjának ígérkező buliba. A legnagyobb slágerei közül szinte mindent hallhattunk, a Fade Into Darkness-t, Silhouettes-t majd a Levels-t.

Közben a nagyszínpadon kívűl is folytak a bulik, koncertek: Rise FM Arénában ugyan este 9-kor kezdődtek a programok, ám ígyis elsöprő sikert arattak. Egymást követték a jobbnál jobb fellépések, mint Kühl, Jay Lumen, Dandy, Lenno, az éjszaka egyik várva várt ikonja Martin Solveig, majd a már előtte egyszer fellépett Andro, aki a mindkét helyen eszméletlen bulit csapott. Telekom Teraszon már délelőtt 10 órától folytak a programok: Duel, Andras Toth, Crossninetroll, Andras Bader aka Andre&Duel, Compact Disco, Anima Sound System, Oliver Koletzki & Fran, Naga & Beta, Fritz Kalkbrenner, Maceo Plex, Dapayk Soleo majd Coyote zárta a nyitó napot a hatodik Balaton Sound, Telekom Teraszán.

Az OTP Bank Színpadon is jobbnál jobb bulik követték egymást, ha meg lehet ezt úgy fogalmazni, akkor itt zúzósabbnál zúzósabb bulik folytak egymás után. 2 óra után nem sokkal kezdődött meg az első fellépés: Peter Bernath & Mesterházy, majd Ganxsta Zoli és a Karte, Belga, PASO, majd az elektronikus zenék tömkelege vette át a fő szerepet: Wondawulf, Crazy P, Knife Party, Benga, Palotai és Matt-U.

Ha kedved kaptál a bulizáshoz, akkor még nem késő, válts napijegyet és gyere le a hatodik Balaton Soundra!

(képek forrás: HBS Offical Website)

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*