Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 23., hétfő

Első nap izgalmai

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 4.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

Első nap – 2012. 07. 04 – Szerda

A tegnap este fáradalmait kipihenve, mindenki feltöltődve merészkedett ki a napra. Reggel azonnal a Velencei-tóba menekültünk, csak úgy volt elviselhető ez a hőség. A hangulat, mint mindig, most is szuper, a Heineken Beach-en és más sátrakban egész nap dj-k zenélnek, ezzel is enyhítve ezt a nagy meleget. Sok sport és más egyéb érdekes program várja a szórakozni vágyó fiatalokat, lehet strandröplabdázni, focizni, ki lehet élvezni a Silent Sziget nyújtotta kis csöndességet, a Rauch Aréna melletti Koncert Generátort. A civil faluban már készülődnek a különböző sátrak, mindenféle érdekes játékokkal várják az érdeklődőket. A Heineken különleges környezetvédő akciót indított el, mégpedig csak az léphet be a Heineken Beach területére, aki a bejáratnál le ad egy használt műanyag poharat, ezzel is kímélve a természetet. Fantasztikus ötlet! Az óriás vízi csúszda is igénybe vehető, hasonló feltételekkel, ide ugyanis kettő darab poharat kell leadnunk ahhoz, hogy élvezhessünk egy csúszást.
Mai napon, ami egyben a hivatalos első nap, sok nagyon jó és izgalmasnak ígérkező koncertből, programból válogathatunk. Íme a mai széles kínálatú program:
Rauch Arénában minden délután humoristák lépnek fel, a mai napon Felméri Péter fog minket megnevettetni, majd rögtön utána Folkfree, Balkan Fanatik és Compact Disco koncerten bulizhatunk. Este 9 órától a Neo fog fellépni, ezt követi a Carbonfools, Tesco Disco, Kovary majd a Radio Oranzs All Stars zárja a napot ezen a színpadon.
Axe- Rádió 1 Party Station-ön is folyik a buli, délutántól Gomez zenél, majd Gyurex, Muzzaik, Junior, Soneec keverik a dalokat, és végül Efott DJ versenyen vehetünk részt. Kalinka színpad is izgalmasnak ígérkezik a mai napra nézve: Crazy Bike Mashine, Synchronring, Fatal Error, ÜzleEmberS fog fellépni, ezt követi este fél 7-től a Bohemian Betyars, Dalriada, Road, Subscribe, Blues Company és a Foo Fighters Tribute.
Talán a mai nap egyik legnagyobb durranása a Pepsi PlayDJ színpadon lesz majd, fél 6-tól Hősök koncert, utána Bëlga, Brains majd egyenes UK-ből érkezett Freestylers fog fellépni.
Djuice-BME-HÖOK sátorban is színes programok várnak ránk: F.R.B., Nagy Feró, Spencer Hill Magic Band, Nyughatatlan majd éjféltől Dévényi Tibi bácsi, majd Kori vs. Immi V.
A mai nap sem fog eltelni tétlenül, minden idők egyik legjobb bulijának ígérkezik a 2012-es EFOTT!

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*