Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Elkezdődött! Újra EFOTT!

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 4.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

2012. július 3. – Kedd – 0.nap
Már kora délután hosszú, tömött sorok várakoztak az EFOTT bejárata előtt. Sorban állás után be is jutottunk a fesztivál területére,  szokásos előkészületek: helyfoglalás, sátor állítás, beköltözés. Akiknél már sikeresen fel volt állítva a szálláshely, azoknál kezdődhetett a vizsga időszak utáni jól megérdemelt önfeledt fesztiválozás. Egészen nem sokkal kapunyitás után már hömpölygött a tömeg bent a fesztivál területén. A hőség miatt már többen délután megkezdték a strandolást, hiszen csak így lehet kibírni ezt a meleget.
Késő délután a Köztársaság Bandája, a Vodku majd a Nem adom fel… nevű zenekar szórakoztatott mindenkit. Izgatott tömeg várta az esti programot, a Csík zenekar fellépését, akik sztárvendégekkel szerepeltek, mint Presser Gábor, Dresch Mihály és Mező Misi. Fantasztikus fellépés volt, a közönség egyszerre énekelte a dalokat és táncolt ebben a nagy melegben. A koncertek után sem csendesedett el a fesztivál, hajnalig dj-k zenéltek a különböző színpadokon, sátrakban. Összeségében kijelenthejük, hogy ennek a fesztiválnak a kezdetével hivatalosan is megkezdődött a nyár az egyetemisták számára is, a hangulat csak egyre jobban fokozódik, csodálatos négy nap vár ránk ebben a tikkasztó melegben.
Ha otthon ülsz akkor ne tétovázz, gyere le, mert tudod, aki nincsen itt, az lemarad!

EFOTT csak szabadon…

2012. július 3. – Kedd – 0. nap
Már kora délután hosszú, tömött sorok várakoztak az EFOTT bejárata előtt. Kis sorban állás után be is jutottunk a fesztivál területére, szokásos előkészületek: helyfoglalás, sátor állítás, beköltözés. Akiknél már sikeresen fel volt állítva a szálláshely, ott kezdődhetett a vizsga időszak utáni jól megérdemelt önfeledt fesztiválozás. Késő délután a Köztársaság Bandája, a Vodku majd a Nem Adom fel… nevű zenekar szórakoztatott mindenkit. Izgatott tömeg várta az esti programot, a Csík zenekar fellépését, akik sztárvendégekkel szerepeltek, mint Presser Gábor, Dresch Mihály és Mező Misi. Fantasztikus fellépés volt, mindenki egyszerre énekelte a dalokat és táncolt ebben a nagy melegben. A koncertek után sem csendesett el a fesztivál, hajnalig dj-k zenéltek a különböző színpadokon, sátrakban.
Összeségében a hangulat nagyon jó volt, megkezdődött a nyár az egyetemisták számára!
J

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*