Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Egyszer véget ér…

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 7.
ROVAT: Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport


A tegnapi nagyon izgalmas este után én már el sem hiszem, hogy a mai nap az utolsó, hiszen a mai program ajánlat is iszonyatosan jó buliknak ígérkezik. A Pepsi Színpadon kezdésnek a Punnany Massif fog fellépni, a pécsi srácokat már napok óta várják a fesztiválozók. Ezután a Heaven Street Seven, a Vad Fruttik, majd a Quimby fog színpadra lépni.

Napközben a Civil Falu várja színes programokkal az érdeklődőket, például a BCE Öntevékeny Csoportok Irodája, Építéstudományi Egyesület BME Hallgatói Szakosztály, Európai Hallgatók Fóruma Egyesület, Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete, Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, ONIK egyesület és még sokan mások…

A Heineken Beach-en egész nap dübörög a buli, de a pihenni vágyók is oda járnak, hiszen gyönyörűen megépített függőágyakban pihenhetnek az arra vágyók. Kényelmes babzsák fotelokat is kölcsönözhetünk mindössze egy személyi igazolvány és egy Heinekenes pohár leadásáért cserébe.

Mai délután a Rauch aREna-ban a program füzetben megjelent Aranyosi Péter helyett Kovács András Péter fog színpadra lépni, őt követi a Kafkaz, Belmondo, Kozmix és a Brooklyn Bounce. Az este további részében bulizhatunk az Anima Sound System-re, Anima DJ Set-re, Metha-ra és Mira-ra. Egész nap a tekerő ponton tekerhetünk azért, hogy energiával töltsük fel a színpadot.

AXE-Rádió 1 Party Station-ön a mai este folyamán Ludmilla, Palotai, Roni Size és Andro fogja keverni a dalokat egészen hajnalig.
A Kalinka színpadon már délután 1 órától EFOTT Tehetségkutatón vehetünk részt, majd utána Lifejune, A kutya vacsorája, Mystery Gang, Magic Cats Rockabilly Trió, Intim Torna Illegál, Firkin és SKA-Pécs fog szerepet kapni a színpadon.

Kalandra fel, sok izgalmat tartogat az utolsó este! És senki ne feledje, a mai nap sajnos utoljára:

Tudod, csak szabadon…

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*