Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 15., szerda

A fiúk úgy gondolják… fesztiválozókat kérdeztünk! – videó

A strand jó hely, nincs por és elviselhető a hőség. Ezt nem csak mi gondoljuk így hanem az EFOTT fesztiválozók is. Könnyű a helyzetünk, mert csak átsétálhatunk a fesztivál területéről a szolnoki Liget strandfürdőbe, hetijeggyel ingyen! Kiváló tehát az alkalom, hogy folytassuk a A lányok úgy gondolják… fesztiválozókat kérdeztünk! – videó tudósításainkat a fesztiválozó fiatalok bevonásával. Hiszen minden fellépő, minden szervező és mi, az Elnökség Tudósítói önkéntes tudósítók is értük vagyunk az EFOTT-on!

A mai interjúink során nagyon nagy buliarcokat is mikrofonvégre tudtunk fogni. Nézzd meg ahogy Barnából, mint interjú alanyból önkéntes tudósító lesz és Lilla pedig ma önkéntesen vállalva, fiúként nyilatkozik! Az Elnökség Tudósítói rendelkeznek a nyár legjobb kiegészítőivel, természetesen ezek és még több kép sem hiányozhat most sem!

Ádám és Barna két gödöllői hallgató, akiknek ez az első de nem utolsó EFOTT, nézzd meg miért!

Barnából interjúztató lesz és Lillából fiú, ezt nem hagyhatod ki!

Végezetül nézzétek meg a szolnoki fiatalokkal, Ferivel és Viktorral készült interjúnkat.


Galéria

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*