Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

VOLTfolió Gála

A VOLT Fesztivál keretei között, hét év kihagyás után a mai nap folyamán ismét átadták a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat,melyet az idei évtől a köszi.hu és a VOLT fesztivál közösen adományoz oda!

A rendezvényen jelent volt a kulturális média világ elitje, akik a gála után a VOLT Fesztivál vendégei voltak.

A díjra jelöltek között a végleges sorrendet, a húsztagú kuratórium és a szakmai szavazás eredménye alakította ki.

A jelöltek maguk is a legnevesebb hazai médiumok és média személyiségek voltak, így már a jelölti listán történő megjelenés is óriási kitüntetésnek számított.

Magazin kategóriában a WAN2, internetes portálok között a zene.hu, újságírói kategóriában Wágner Gábor a WAN2 munkatársa lett a díjazott.

Rádióműsor kategóriában az MR2 Petőfi Rádió Akusztik című műsora nyerte el a VOLRfolió díjat.

Rádiós műsorvezető kategóriában holt verseny alakult ki, így Frankó Roni és Lovács László a Radiocafe műsorvezetői és Sebestyén Balász a ClassFM munkatársa vehette át a megtisztelő díjat.

Rádió kategóriában az MR2 Petőfi , vidéki klub kategóriában a veszprémi Expresszó, fővárosi klubként az A38 nyerte el a különleges díjat!

TV-s műsorok között az MTV Záróra című műsora és TV-s műsorvezető kategóriában Sebestyén Balázs vihette haza a VOLTfoló díját.

A díjátadót követően lehetőségünk volt egy kérdést feltenni Veiszer Alindának a Záróra műsorvezetőjének, akit saját műsorvezetői terveiről kérdeztünk.

A műsorvezető hölgy elárulta, örül annak, hogy nagyon sok fiatal is nyomon követte műsorát, de sajnos a Záróra című műsora nemsokára véget fog érni

Szerinte az embernek tudni kell váltani, így remélhetőleg a nézők nagy örömére, nemsokára új műsorral fog jelentkezni, addig is a Záróra régi felvételei elérhetőek és megtekinthetőek az MTV internetes felületén.

A rendezvény végeztével sikerült interjút készítenünk Belénessy Csabával az MTI vezérigazgatójával is, a beszélgetésről készült videó és interjú hamarosan elérhető oldalunkon.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*