Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

VOLT Fesztivál 0.Nap – nulladik típusú találkozások

Szerző:
2011. június 28.
ROVAT: Esemény, Meghívó | CÍMKÉK: , , , , ,

Kedves fesztiválozó társaim, én már sikeresen megérkeztem Sopronba, a VOLT Fesztivál színhelyére. A hivatalos VOLT.vonatra már sajnos nem sikerült helyjegyet vennem, ezért busszal érkeztem a hűség városába. Örömmel vettem észre, hogy a helyi volántársaság, még a logóját is a VOLT.hoz igazította, két V. Nézzétek!

Aki még csak most indul, azoknak ajánlom figyelmébe a helyi 12 és 12A buszokat, ezek visznek a legközelebb a fesztiválhoz, aki mást mond ne higgy neki. Ha nem vagy kezdő, akkor vegyél egy június havi helyi buszbérletet és meglásd, egy világ nyílik ki előtted. Két jegy árából, korlátlanul használhatod a helyi közlekedést. Ha csak a városba akarsz leugrani, vagy csak bevásárolni…több mint ajánlott.

Az első benyomások közt a buszmegállóban beszélni kezdett hozzám a megálló, vagyis ha egyedül jössz, sem fogsz unatkozni, már a városban sem. Itt a megálló mondja, hogy mikor melyik busz hol van és mikor jön. JÉÉ! Hol vagyok?…Ja Európában, mert hogy nem Budapesten, az is biztos! 🙁

Mivel ma délben érkeztem a városba, ekkor még csak az extrém fesztiválozók álltak sorban a bejárat előtt, ami csak most, 18.00-kor nyit. Minden fesztiválozó jó ha figyel rá, hogy ‘Tájvédelmi körzet‘-ben szórakozik…csak kulturáltan kérem és ügyeljünk a környezetre!

Örömmel üdvözölt a VOLT Fesztivál bejáratának molinója: “Végre itt vagy!” – ezt én is mondhattam volna. Megérkezésem követően, gyors lepakolás és teljes helyszíni bejárás következett. A helyszínek még nagyban alakultak és fejlődtek, hol van még az este…’just in time‘, mindent a maga idejében. A képeken jól látható, hogy erős dolgozás, szerelés és állványozás folyt a mai délutánon.

A legfontosabb mégis a sátorhelyünk…keresés, találás, sátorbontás és kész. Már meg is van a VOLT.on a bázisunk…áll a sátor, áll a bál! Miközben én barkácsoltam a sátrat, pontban 14.29-kor megérkezett az első hivatalos idei VOLT.vonat…akkorát kürtözött, hogy én simán hallottam. Megjöttek a többiek.

Az idei fesztivál már készpénzmentes, egy fesztiválkártyát kap mindenki, amit feltöltve fizethet a teljes VOLT alatt, így nem kell a készpénzzel bíbelődni.

Este hatkor még a színpadokon dolgoznak, a vendéglátóhelyiségek is még alakulnak, kimentem hát megnéztem a fesztiválozó sors.társaimat. Ők még kinn állnak a sorban…sok hely nem maradt! A VOLT már elkezdődött a bejáratnál, nézzétek a képeket és ti is meglátjátok. Itt mindenki be van V.OLTva valamivel!

Mialatt a fesztiválozók beköltöznek én beugrottam a belvárosba. Ahogy a VOLT színpadok, úgy a belváros is ‘under construction‘, épül szépül a város…Tűztornyot csak messziről!

Zárom soraim, megyek vissza a VOLT.ra, s közben elbúcsúzok a belvárostól. Ma este, a nulladik napon, Nagyszinpadon: – 20.30 Napozz Holddal – A KISPÁLFILM; – 22.00 Budapest Bár; – 00.00 Magna Cum Lauda; – 01.30 REWIND-DJ’S

Jó szórakozást mindenkinek! Aki még gondolkodik, csomagoljon és jöjjön. További programok: www.sziget.hu/volt/

A teljes fotóalbumot megnézheted itt: VOLT FESTIVAL, DAY O., Before the opening

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*