Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 15., szerda

Ma indul a négynapos PARTY a HEINEKEN BALATON SOUND – Videó

Szerző:
2011. július 7.
ROVAT: Esemény, Meghívó | CÍMKÉK: , , , ,

Miután én is sikeresen megérkeztem Zamárdiba, gyorsan felvertem a sátrat és körbenéztem. Ez ma délben volt, még a színpadok épülnek, a standok készülődnek. Mindenkin VOLT egy kis álmosság látható. Időben kész lesz minden a hivatalos kezdésre. Ma délután 4 órakor sajtóbejárás következik. A fényképeket már láthatjátok most. Délelőtti alapozás folyik a fesztivál résztvevők között. Van aki már most partyzik, mások napoznak, s persze fürdőzésre is van lehetőség. Gyönyörű a balatonparti látkép: szemközt Tihany és Balatonfüred.

Mától senki se keresse a rendes, korábbi helyén a ‘Tihanyi visszahang‘-ot…átköltözött a Balaton túl.Party.jára…Zamárdiba.Ha jól fülelsz,még Révfülöpről is hallod a SOUND lüktető zenéjét…ez az új visszhang!

Vannak akik a délelőttöt is alapozásra használják ki, egy kis hideg sör és mindjárt nem akkora és elviselhetetlen a hőség. Számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre, a fesztiválozó fiatalok részére. Két hatalmas balatoni stég is van, ahol a vízben és a vízből lehet a kánikulát és a party feelinget élvezni.

Itt egy rövid hangulatbejelentkezés, kicsit remeg a kép, az egyik balatoni stégen jártam. A minőségért elnézést, de technikai okok miatt most csak ezzel tudok szolgálni. /Szerkesztőségünk a korábbi két főről, egy főre olvadt, s a fényképezőgép sem az amit a VOLT.ról megszokhattatok./

Délelőtti alapozás a Heineken Balaton Sound első napján VIDEÓ.

Előrejelzések szerint nagyon jó idő lesz, hőség. Itt van a www.koponyeg.hu oldal legfrissebb adatai. Aki jön, nyári ruhákkal készüljön és inkább fürdőruhát és törölközőt pakoljon, mint meleg pulóvert. A víz még kellemesen hűvös, nem melegedett még fel annyira, hogy ne tudná az embert lehűteni. Bár itt a déli parton, a vízmélység más értelmű, mint az északin, lebukni bármikor lehet.

Mindenki figyelmébe ajánlom a helyszíni beszámolót követő képgalériát és a facebook oldalunkon található képtárat is. Ha nem vagy még itt, egy kicsit mártózz meg a balatonparty hangulatban. A hivatalos szervek is hőségriadót rendeltek el, ezért mindenki figyeljen a megfelelő öltözetre, az elegendő folyadék bevitelére (annak minőségét mindenki döntse el) és hogy azért jól is érezze magát.

Forró az IDŐ – forró a HANGULAT…Indulhat a HEINEKEN BALATON SOUND!


Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*