Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 15., szerda

Heineken Balaton Sound – 2011.július 7-10 – Zamárdi

Hivatalosan csak ma kezdődött a VOLT Fesztivál, de mi fiatalok mindig hosszú távra tervezünk, ezért ne feledje el senki sem, hogy idén is LESZ a VOLT után még fesztivál Zamárdiban, méghozzá a HEINEKEN BALATON SOUND! Nyár, forróság, Balaton, világsztárok, fesztiválozó fiatalok, jéghideg koktélok, jó hangulat…kell még más? Igen…THE BALATON & THE SOUND!

Heineken Balaton Sound…ugye tudod, hogy nemcsak VOLT van a világon, és minden VOLT elkezdődik, de be is fejeződik egyszer. S immáron ötödik alkalommal, ha vége van a VOLT-nak, LESZ még fesztivál nemsokára. Méghozzá Zamárdiban, 2011. július 7-10 között.

Aki már előre gondolkodott lépéselőnyben van, hiszen elérhetőek voltak a kombinált bérletek, mindkét fesztiválra. Ha még nem tervezted, hogy leruccannál a Balaton legnagyobb zenei fesztiváljára, akkor csak ajánlani tudjuk. Hogy mi vár rád? Világsztárok sora, felsorolni nem könnyű, a bőség zavara. Néhány név, ami mágnesként vonzza az érdeklődöket: TIESTO, AXWELL, SEBASTIAN INGROSSO, SNOOP DOGG, PORTISHEAD, MIKA, UNDERWORLD…és még ARMIN VAN BUUREN, DAVID GUETTA.

Gondold át, de ne sokat töprengj!…nézd meg a VOLT fesztiválon szórakozó társaid véleményét és ajánlásait. Ha a sztárokat nemcsak a myspace-en vagy a youtube-on akarod csak követni, ha a nyári 40 fokban nem otthon akarsz gubbasztani, ha eleged van már az egyedüllétből, vagy éppen a társas létből, ha barátaiddal nemcsak facebook postokon és like.okon keresztül szeretnél szociális életet élni, akkor itt a nagyszerű alkalom, és…ott a helyed Zamárdiban, az idei Heineken Balaton Soundon!

Minden további információ elérhető az alábbi honlapon:

http://www.sziget.hu/balatonsound/

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*