Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 16., hétfő

Diplomataképző program az AEGEE-Budapest és az FDE szervezésében – “New EU Diplomat: Beyond defending democracy” Jelentkezz most!

Szerző:
2013. február 16.
ROVAT: Külügyek, Meghívó | CÍMKÉK: , ,

Az FDE részt vesz egy 4 részből álló tréningen, amelynek Berlin, Pozsony és Bukarest mellett egyik helyszíne Budapest lesz. A projekt címe: New EU Diplomat: Beyond defending democracy”,célja megismertetni a fiatalokkal az EU-s diplomáciát és közös külpolitikát.

A  pozsonyi Center for European Affairs szervezi, és nyertek rá támogatást is. Erre keresünk most résztvevőket.A projekt első része április 11-13-án kerül megrendezésre Budapesten, ezt követi a berlini (25-27), bukaresti (május 16-18) és végül a pozsonyi záróesemény (június 6-9.) , ami négy napos lesz. Első sorban olyan résztvevőket keresünk, akiket érdekelnek a nemzetközi kapcsolatok, és a diplomácia útvesztői és mind a négy eseményen részt tudnak venni.
6 résztvevőt keresünk, akik képviselik majd AEGEE-Budapestet és az FDE-t, de a jelentkezésnek nem feltétele bármely szervezetben való tagság. Külsősöket is várunk!

A szállást, ellátást  teljes egészében, az útiköltséget pedig hetven százalékban a szervezők állják, mindössze a repülőjegy árának harminc százalékát kell előre átutalni (vonat esetén az összeg utólag lesz visszatérítve). A program keretében workshopokon, tréningeken, szakmai előadásokon és szimulációkon vehettek részt.

Jelentkezni egy kb. 500 szavas angol nyelvű esszé megírásával lehet a board@aegee-budapest.hu címre, a téma: ”Who do I call if I want to call Europe?“. Számítunk a saját gondolataitokra és kreativitásotokra! Amennyiben sok a jelentkező, második – szóbeli – forduló is lesz.

A jelentkezés határideje február 24., 23:59

További információért keressétek Keller Tamást, az FDE külügyi alelnökét – tamas.keller@fde.hu

eudiplomat

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*