Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Zárónap a Heineken Balaton Sound fesztiválon!

Ma ér véget az idei nyár legnagyobb bulija, a Heineken Balaton Sound. Mielőtt egy évre újra búcsút vennénk Zamárditól, még olyan szupersztárok koncertjein vehetünk részt, mint David Guetta, Armin van Buuren, Jochen Miller, a Simian Mobile Disco vagy a Thievery Corporation.

Az utolsó nap a Heineken Nagyszínpadnál elsőként a Vad Fruttikkal együtt érdemes fénystoppolni, hátha felvesz egy sárga zsiguli délután ötkor. Ezek után egy koppenhágai járat érkezését várjuk: az Asteroids Galaxy Tour szexi, szőke dívája, Mette Lindberg popba gerjesztett fülledt pszichedéliát varázsol hatodmagával a Balaton partra 18:30-tól. Aki eddig csak a Heineken reklámkampányából is jól ismert Around the Bend fúvósaira hajtott, az jobban teszi, ha a Fruit album többi slágerét is addig szívja magába, amíg kívülről nem fújja. Este nyolctól már a  a Thievery Corporation két irányítójával, Rob Garzával és Eric Hiltonnal dubozódunk át az estébe, ahol tarka és lágy fények a bossa nova ritmusaival keverednek, vagy épp hajlanak lounge-ba, mielőtt kezdetét venné David Guetta fellépése.

A 2011-es Balaton Sound Heineken Nagyszínpadának kulcsa bizonyára David Guetta valamelyik zsebében lapul, mivel 22:00-kor kezdődő koncertjével itt ő zárja majd a kapukat. Aki úgy dönt, hogy élőben tombol a Grammy-díjas francia DJ-producer show-jára, nemcsak a 2009-es One Love és 2010-es One more Love albumok legnagyobb slágereire (Sexy Bitch, Who’s That Chick, When Love Takes Over, Memories) indulhat be, hanem a várhatóan nyár végén megjelenő ötödik nagylemezéről frissen érkező legújabb bombaslágereket is hallhatja a francia fenoméntől, ráadásul élőben.

A Burn Aréna záróesti fülledtségéről elsőként 21:00-tól Dj Szeifert gondoskodik: a nemzetközileg is ismert és elismert DJ -producer színes trance szettjeit nemcsak a hazai top klubokban, de külföldön is jól ismerik. A Pole Position 2005 óta pumpálja a partiéletbe a friss lüktetést: az első hazai trance webrádiót is ők alapították. Éjféltől a színpadon folytatódik a trance őrület, és Jochen Millerrel lépünk át a másnapba. Jochen tizenhat éves korában apja diszkójában kezdte a DJ-zést, ahonnan előbb egész Hollandiára kiterjedő, majd Lost Connection című single-jével nemzetközi ismertségre tett szert. Ha már Armint emlegettük: 01:30-tól érkezik a világ legjobb DJ-nek többször is megválasztott holland zseni a Burn Arénába. Fölösleges bemutatni, még azok is ismerik, akikhez a trance világa nem igazán áll közel. Armin van Buuren zettjeivel bejárja az egész bolygót, hazájában Armin Only estjein rajongóinak ezrei gyűlnek össze rendszeresen, tíz éve futó rádiós műsorát, a State of Trance-t pedig heti rendszerességgel több, mint 10 millióan hallgatják. Már lassan világosodik, amikor Sterbinszky veszi át a parti fölötti irányítást, aki 1998 óta nemcsak itthon, hanem Sequence 11 néven külföldön is ismert.

Hajnali egykor két bukott kekszgyári munkás kerül a középpontba: a Biscuit Reality partija legalább annyira édessé teszi majd az estét, mint a sok süti, amit anno lenyúltak a gyárból.

Hajnali kettőtől jöjjön egy igazán trendi srác Angliából. Rusko a dubstep-et a punk rock lazaságához hasonlítja, zenéje pedig a műfaj könnyedebb, úgynevezett wooble irányzatához húz. 2010-ben látott napvilágot első LP-je, az O.M.G! Az, hogy a nap már fent van, még nem zárja ki, hogy egy újabb csillag ne lépjen a Heineken Balaton Sound OTP Bank Színpadára: a zárónap estéjén DJ Palotai szettje végzi be a bulit a helyszínen.

Forrás: www.sziget.hu/balatonsound ©

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*