Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 23., hétfő

Vodafone a Szigeten

Szerző:
2011. augusztus 14.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: , ,

A Vodafone a Sziget fesztivál egyik támogatói közé tartozik, így nem véletlen, hogy fontos és meghatározó szerepet játszik a Szigetre kilátogató magyarok és külföldiek között.

A Vodafone 2011-ben is megkönnyíti a más országokból érkezők életét – a külföldiek és természetesen a magyarok is Vodafone SIM kártyákat vehetnek a Sziget területén lévő Vodafone sátornál. Ez a külföldieknek azért is éri meg, mert így olcsóbban telefonálhatnak vagy írhatnak SMS-t. Idén újdonság az, hogy nem muszáj a telefont is megvásárolniuk az egyes személyeknek, hanem csupán a kártyát, ami könnyebbséget jelent, mivel csak az adott összeget kell letelefonálniuk.

A Vodafone-nál dolgozók egyike elárulta, hogy főleg az első két napban fogyott a legtöbb SIM-kártya, amelyet főleg a külföldiek vásároltak meg – ez nem véletlen, ugyanis nagyon sok holland, olasz, valamint francia érkezett a Szigetre. Nekik megéri a Szigetnek ezt a szolgáltatását is igénybe venni, hiszen így a magyar ismerőseiket olcsóbban hívhatják fel.

A Vodafone idén több újdonsággal is készült. Egy magas tornyot építettek fel, ami a Sziget több pontjáról is észrevehető, így mindenki megtalálhatja ezt a fontos helyszínt.

Ezen kívül több játékot is kipróbálhat az, aki ellátogat a Sziegeten a Vodafone sátorhoz. A sátron kívül van egy játék, ami igen egyszerűnek tűnt, azonban mint megtudtam, nagyon nehéz sok pontot elérni. Megéri azonban kipróbálni, ugyanis, az, aki az adott napon a legtöbb pontot éri el, kap egy telefont a Vodafone-tól.

Ha van egy kis időtök két koncert között, mindenképpen látogassatok el a Vodafone sátrához, megéri, hátha Ti lesztek a napi győztesek.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*