Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 23., hétfő

Sziget akár féláron is!

Szerző:
2011. május 17.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: , , , ,

Túl sokba kerül a hetijegy a Szigetre, a koncerteket azonban nem akarod kihagyni? Ha diák vagy, akkor itt az esély, hogy július 24-ig a MEXX Diákprogram keretén belül féláron juthass hozzá a Sziget fesztiválra szóló hetijegyedhez. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy csapatot alakítasz vagy csatlakozol egy már létező csoporthoz.

A csapatvezetőknek éri meg a legjobban ez a program, hiszen ők akár ingyen fesztiválozhatnak egész nyáron. A csapat többi tagjának is érdemes igénybe vennie azonban ezt a kiemelkedő lehetőséget, mivel minél többen vagytok az adott társaságban, annál olcsóbbak lesznek a jegyeitek, ugyanis a kedvezmény mértéke a csapatba tartozók számától függ. Ez azt jelenti, hogy ha 11-16 fő között vagytok, akkor a csapat tagjai 20% kedvezményt kapnak, a csapatvezető pedig 30%-os kedvezményt. A félárú jegyet akkor tudjátok megszerezni, ha a társaság már 36-65 fő között van, és ekkor a szervező ingyenes Sziget hetijegyet kap. 2011-ben újdonságnak számít az, ha a csapat meghaladja a 101 főt, akkor a csapattagokra szintén az 50% lesz érvényes, viszont a szervező 2 Sziget hetijegyet, egy VOLT és egy Balaton Sound bérletet kap.

A programban való részvételnek csupán annyi a feltétele, hogy 17 évesnél idősebb legyél és legyen diákigazolványod. Ennek ellenére azok is részesedhetnek a kedvezményben, akik már nem diákok, de tavaly csatlakoztak a MEXX Diákprogramhoz – ekkor már nincs szükségetek a hallgatói jogviszonyotok igazolására.

A MEXX Diákprogram egy népszerű és egyedi lehetőség – így vélte az egyik egyetemi csoporttársam is, aki csoportot szervezett tavaly, hogy ingyen kijuthasson a Szigetre. Ez azonban neki akkor nem sikerült, mert nem sikerült 36 embert gyűjtenie.  A csoporttársam elárulta, hogy az egyik problémát az jelentette, hogy többen meggondolták magukat – akik csoportot indítanak erre is figyeljenek majd, nehogy egy-két személyen múljon majd a kedvezményetek.  Ennek ellenére nem maradt le a kedvezményről, a fesztivál szervezői ugyanis felajánlották azoknak a csoportoknak az egyesülést, akiknél nem volt meg a 36 fő, hogy alkossanak egy csoportot és így mindenki megkapja a félárú hetijegyét. Hozzátette még, hogy megérte számára a félárú jegy is, mivel nagyszerű koncerteken bulizhatott egy hétig, így ebben az évben ismét igénybe vette a kedvezményt. Most azonban már biztosra ment, így az ELTE Sziget csoportjához csatlakozott.

Ha Te is úgy gondolod, hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség, akkor ezen az oldalon tudsz csapatot létrehozni vagy csapathoz csatlakozni.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*