Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Nemzetközi vezetőképző és kapcsolatépítő rendezvénynek ad otthont Budapest az FDE szervezésében

Megkezdődött a nagyszabású nemzetközi Leadership Summer School 2012 az FDE- Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete és tagszervezetei rendezésében, melyen a 80 résztvevő több mint 20 különböző nemzetiséget képvisel Európából, Afrikából és Ázsiából.

A rendezvény célja olyan új tipusú fiatal vezetők kinevelése, akik nemzetközi környezetben, kiterjedt kapcsolati hálóval és naprakész vezetői ismeretekkel megállják a helyüket az egyre fokozódó versenyben.

Az esemény vasárnapi megnyitóján részt vett a nemzetközileg is elismert, Kínából Magyarországra látogatott Steve Mellau üzleti coach is, aki a résztvevőkkel megosztotta tapasztalatait és hasznos vezetői tanácsokkal látta el őket.A szervezés során az FDE tagszervezetei közül nagy szerepet vállalt az AEGEE-Budapest(Európai Hallgatók Hálózatának Egyesülete), a BEST Budapest, az Effemine – Egyesület a Fiatal Nőkért, a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete(EESTEC LC Budapest), valamint a Simonyi Károly Szakkollégium.

A képzésekről profi nemzetközi trénerek gondoskodnak a 10 napos program során, ahol kiemelt hangsúlyt helyeznek a kompetenciák fejlesztésére és a gyakorlati ismeretekre.

Az utolsó napon a héten elsajátított képességeiket a résztvevők üzleti esettanulmányok során próbára tehették, melyeket a BCA Hungary Kft., az Investors in People Hungary, valamint a Tata Consultancy Services tartottak.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*