Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

“Alles Walzer!” oroszul a 7. Moszkvai Bálon a Hofburgban

hofburg_135A hivatalos bálszezon (november 11) elött kerül megrendezésre a bécsi Hofburg csodálatos termeiben a 7. Moszkvai Bál és elötte az orosz gazdaság gálaestje. Bécsben immáron harmadik alkalommal ünnepel együtt az osztrák és orosz gazdaság elitje. Az ünnepi gála folytatásaként este 22 órakor veszi kezdetét a bál. Idén várhatóan összesen több mint 1000 vendég részvételével veszi kezdetét a bál.

„Az oroszok szeretnek táncolni ez összeköti öket az osztrákokkal. Ez megfelelő alap és a bál oldott hangulata elősegíti továbbá az új üzletek megkötését és a partnerek személyes kapcsolatainak ápolását.” Egy bál tökéletesen alkalmas gazdasági kapcsolatok ápolására és újak megkötésére – Alexander Smagin a gálaest rendezője szerint.

hofburg_109Sikerült a szervezőknek az elmúlt két év sikere révén máris egy szép hagyományt teremteniük. Céljuk az volt az orosz gazdaság ünnepi estjének megrendezésével, hogy egy szinvonalas nemzetközi osztrák-orosz gálarendezvény jöjjön létre. A ma esti harmadik orosz gazdasági gálaest újra sajátosan egyesíti a kultúrát a gazdasággal. A gálaest programja magáéert beszél. Az est folyamán fellépnek: Wiener Johann Strauss Capelle Konstantin Chudovsky vezetésével, táncolnak Josefine Tyler és Martin Winter a Wiener Staatsballett szólistái, énekel Svetlana Shilova a Bolsoj Színház szólistája…

Az este 22 órakor kezdödő bál kiváló lehetőséget biztosít a gazdasági gála résztvevőinek, hogy az est további részét megosszák és együtt ünnepeljék a klasszikus zene és a tánc jegyében az orosz és nemzetközi fiatalsággal.

moskauball-gala2012-157Aki részt vesz a 7. Moszkvai Bálon, egy vidám és elegáns estét élhet át a bécsi császári palotában! Egy hasonló ünnepi rendezvény sikerének rengeteg közreműködője van, támogatók, partnerek, de a legfontosabbak mégis a vendégek, akik jó hangulatukkal hozzájárulnak az est sikeréhez.

A 7. Moszkvai Bált mintegy 30 moszkvai fiatal debütáló pár nyitja meg a bécsi Johann Strauss Capelle közreműködésével. Az első keringő után a bál nyitó bizottsága azt mondja: ” Alles Walzer ” , Konstantin Chudovský ( Helikon Opera Moszkva) vezetésével megkezdödik hivatalosan is a bál. A mulatság egészen hajnali 3 óráig tart, a szórakoztatásért a hallban és a díszterem , a bécsi Johann Strauss Capelle és Axel Red Jazz Orchestra , valamint a római Grinberg Quintet felel. A bálon fellép még ” Oroszország aranytrombitája ” Semen Millstein és a jelenlegi orosz bajnok standard táncosok , Valerio Colantoni és Yulia Spesivtseva.

A bál fénypontja kétségtelenül a legnépszerűbb báli éjféli quadrille, amelyet ismét Stanislav Popov, az orosz táncsport unió elnöke moderál majd.

Egy bálról tudósítani nem könnyű, de remélem sikerül majd visszaadni a hangulatát. Aki részt tud venni a 7. Moszkvai Bálon, bizonyára csodálatos estét fog eltölteni,

aki viszont lemaradt, tudósításunkból informálódhat az este sikeréről. Akkor “Alles Walzer!”….”все вальс!”

moskauer ball cover

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*