Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Láncmasszázs-rekordkísérlet…400 fesztiválozó kényeztette egymást – VIDEÓ

Nyár van, meleg van, fesztivál van…itt a BALATON. A mai időjárás már-már afrikai meleget hozott, itt mindenkinek kennie kell valakit. Ha nincs más akkor magát, ha van akkor a másikat.

Ma délután 3 órakor a Durex Playground mellett megkíséreltek a szervezők egy új rekordot felállítani. Ezen a játszótéren az állandó programok mellett, csúszós játékok és kellemes zene várja minden este a fesztiválozókat. 400 ember masszírozott, hivatalos és hitelesített adatok szerint – ez új magyar rekord, közösségi masszírban.

Ma délután elviselhetetlen hőség volt, ami azt jelentette, hogy aki magánál volt és nem aludt, az a Balatonban pancsolt. Mindezek ellenére szép számmal összegyűlt a fiatal lelkes közönség, itt mindenki masszírozni akar. Lánc-reakció vagyis te is masszírozol, meg téged is masszíroznak…a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad.

Nekem már volt egy maradandó élményem, ami a masszírozást illeti. Tegnap, a VIP részlegen, egy kellemes délutáni felfrissítő és lazító kezelést kaptam, a hozzáértő thai masszőrnőtől. Nem kell itt semmi rosszra gondolni, itt tényleg masszírozás volt csak, de az felsőfokon. A hátamon járkált a hölgy, miközben a nagyszínpadon a PASO zenélt. Szürreális élmény volt, de holnapra újra időpontot kérek.

Visszatérve a ma délutáni közösségi masszírozáshoz, én is beálltam a sorba, hiszen nemcsak közvetítek, tudósítok, tevőlegesen is részt kell vállalnom a produkciók sikerében. Sajnos nem voltam szerencsés, mivel egy fiú kollektíva közepén ragadtam, ami azt jelenti, hogy, hát lehetett volna szerencsésebb is a sorsolás. Magyar hírességek is megjelentek a rekordkísérleten, ezzel is ösztönözve a részvételt. Én Kefírrel és Istenes Bencével találkoztam és röviden beszélgettünk is.

Nézzétek a felvételeket, próbáltam résen lenni, nemcsak masszírozni, hanem a szép és mozgalmas jeleneteket megörökíteni. Minden résztvevő kapott egy kis ajándékcsomagot, amiben megkapta a masszírozáshoz is kiválóan használható zselét. Mától 400 masszírozni tudó és akaró fesztivál látogató kering majd a rendszerben, s nekik már eszközük is van hozzá. Mindenkinek jó szórakozást.

A fényképeket itt találjátok és természetesen az Elnökség Tudósítói facebook oldalunkon is.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*