Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Hőségriadó a Soundon is! – Forró a hangulat!

Szerző:
2011. július 8.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: , , , ,

Az elkövetkező napokban nagy melegre számíthatunk, ezért a Heineken Balaton Sound orvosa felhívja a figyelmet, hogy minél több folyadékot fogyasszanak a látogatók, és lehetőleg hordjanak fejfedőt. A szervezők a hőségriadó időtartamára felfüggesztik az ásványvíz behozatalának mennyiségi korlátozását.

A fesztivál teljes területén hangosbemondókban tájékoztatják a fesztiválozókat, magyarul és angolul, hogy különösen ügyeljenek a hőségriadó következményeire.

A riadó végéig felfüggesztik a Sound szervezői az ásványvíz behozatalára korábban előírt mennyiségi korlátozást. Mindezeken túl a fesztivál területén vizet is osztogatnak.

Ha még mindig bakelitről játszanák a zenét a Sound-on, könnyen leolvadnának a lemezjátszók. Bár ilyen körülmények között a notebookok is könnyen elérhetik üzemhőmérsékletük korlátait.

A szervezők a Sound területének több pontján permetkapukat üzemeltetnek és a koncertek közönségét folyamatosan locsolják, illetve a koncerteken is vizet osztanak.

Az egészségügyi bázis dolgozói fokozott figyelmet fordítanak a hőség okozta problémák orvosolására és folyamatosan figyelmeztetik a közönséget a folyadékpótlás szükségességére, felkeltik a napon szunyókálókat és felhívják a figyelmet arra, hogy a kritikus időszakban, 11 és du. 3-között igyekezzenek árnyékos helyen maradni.

Aki egy tegnap éjjeli bulizást a napon szeretne kipihenni, könnyen nagyobb bajba juthat, ha figyelmen kívül hagyja a tájékoztatást. Mindenkit kérnek a szervezők, nem csak arra, hogy felelősséggel fogyasszanak alkoholt, de felelősen is napozzanak, mert könnyen egy napszúrás lehet az afférból.

Forrás: www.sziget.hu/balatonsound ©

Fotók: www.sziget.hu/balatonsound ©

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*