Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 23., hétfő

Hello Wood, Hello Sziget

Szerző:
2011. augusztus 14.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: , , ,

A környezetvédelem és a fák szeretete nemcsak a mindennapi életünkben fontos, hanem a Szigeten is – többféle formájú, fából készült szobrot tekinthet meg, az, aki kilátogat a Szigetre, sőt akár ti is építhettek. Megéri kipróbálni, egy igazi élmény.

A Hello Wood kezdeményezés főszervezője elárulta, hogy az építés nagyon népszerű volt a Szigeten, sokan kipróbálták ezt az új lehetőséget. Mindenki először a bárány építését próbálhatja ki, mivel ez a legkönnyebb egy kezdő számára. Ez  azért is lehet így, mivel az alapvázat már előre elkészítették – így könnyebb az addig ezzel nem foglalkozók számára a bárány elkészítése.

Bármilyen alakot ki lehet próbálni, csupán a fantáziát kell használni, aminek hatására igaz remekművek készültek a Sziget fesztivál ideje alatt is.

A főszervező elárulta még azt is, hogy szívesen fogadták Gerendai Károly felkérését a Szigeten való részvételre, mivel így minél több ember ismerheti meg az ő munkásságukat. Ez meg is valósult, mivel amikor ellátogattam a Hello Wood helyszínre, nemcsak több ember volt, aki megcsodálta a már elkészült szobrokat, hanem többen bárányokat és más kreatív szobrokat is.próbáltak készíteni.

Ha Te is szereted a fákat, vagy csak felkeltette a cikk az érdeklődésedet, akkor nézd meg a következő oldalakat:

http://hellowood.eu/

facebook.com/hellowood

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*