Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 23., hétfő

Fergeteges hangulat a Szigeten

Szerző:
2011. augusztus 14.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: , ,

Hihehtetlen és fergetes hangulat uralkodik a Szigeten. Mindenki sajnálja, hogy ez az utolsó nap, éppen most hallom a Nagyszínpadról a Sajtóirodába is  hallatszódó Manic Street Preachers koncertet – éppen most hallgatom a Your Love Alone Is Not Enough című számukat – erről eszembe jut – Sziget for one week is not enough.

A Sziget utolsó napját a Gogol Bordello koncertjével kezdtem. Nem okoztak csalódást – a koncert kezdetététől fergetes hangulat uralkodott a Nagyszínpadon. Az amerikai etno-punk zenét játszó együttes híres a mozgalmas és őrületes koncertjeiről – ami most sem maradt el.  Bizonyíthatom, hogy igaz az a hír, hogy ez az együttes azok közé tartozik, akiknek a zenéje mindenkit vad táncra ösztönöz – az biztos, hogy ezen a koncerten mindenki táncolt, sőt többen úsztak is tömegen.

Sőt, itt a több zászló mellett ezen a koncerten láthatták a jelenlévők azt az először madárijesztőre hasonlító dolgot, aminek az egyik oldalán az volt látható, hogy “Louder” a másik oldalán pedig hogy “need a ride to Germany”.

A Marina&Diamonds, valamint a White Lies koncertről majd holnap számolok be, de az biztos, hogy azok is nagyon jó koncerteknek ígérkeznek. Így az aki, szintén itt van a Szigeten, nem fog csalódni, a fesztivál zárása is ugyan olyan jó lesz, mint a kezdete.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*