Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Fedde Le GRAND és Ricardo VILLALOBOS

Szerző:
2011. július 9.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: , ,

Tegnap éjjel végigjártam szinte az összes színpadot és belehallgattam a koncertekbe. Idő és terjedelmi okok miatt, most két koncertélményt had osszak meg veletek. Két sztár DJ bulija hamisíthatatlan HBSound pörgést hozott. Együtt lélegzett a közönség a pultnál keverő sztárokkal. E két buli közül az első, a holland Fedde Le Grand arénás koncertje, a második Ricardo Villalobos szabadtéri, napköszöntő szeánsza volt. Reggel fél hétkor mikor már magasan járt a Nap, a fesztiválozók is megpihenni tértek. Hogy addig mi történt? íme egy kis ízelítő, remélem megfelelő betekintést nyertek ezek által, a HBS fesztiválozó ‘szürke’ hétköznapjaiba is.

A Burn Arénában a naplementével egy időben kezdődtek tegnap is a koncertek. Fedde le Grand, már ma, hajnali fél háromkor lépett a színpadra. Fedde minden ellentétes véleményt kizáróan a legkeresettebb holland DJ-k közé tartozik, akinek kegyeiért a legnagyobb elektronikus zenei rendezvények szervezői és popsztárok versengenek. Az utrechti DJ-producer buliján jártam. Rövid videóval és fényképekkel próbálom visszahozni a kőkemény hangulatot. Nézzétek és hallgassátok:

Ma is éjjel-nappal partizhattak a T-Mobile Teraszon. A tóparti HBS bulimaraton egyik kiemelkedő vendége az utánozhatatlan Ricardo Villalobos, aki hajnali minimal-szeánszra várta a rajongókat. Villalobos nemcsak egy a dél-amerikai gyökerekkel rendelkező sztár Dj-ék közül, hanem ő a legnagyobb. Egy igazi nemzetközi szupersztár, akinek fellépésére a kezdetektől fogva áhítoznak a Soundos partiarcok. Öt év sóvárgás után álmuk végre valósággá vált és a világ egyik legnagyobb minimal, tech house DJ-je hajnali fél háromkor belecsapott a lovak közé. Nemcsak a küzdőtéren volt jó hangulat, de a DJ is láthatóan élvezte a koncertet, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy reggel fél hétig és hosszú órákig el sem mozdult a keverőpult mögül. Mi sem tettük, így együtt ért minket a reggel, nehéz volt a búcsú, de mindennek vége szakad egyszer. Remélhetőleg nem kell újra 5 évet várni, hogy újra ellátogasson majd Zamárdiba.

A két koncertől a fotókat itt a cikk alatt és az Elnökség Tudósítói facebook oldalán láthatjátok.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*