Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

FDE és tagszervezetei a HVG Állásbörzén

Szerző:
2012. szeptember 28.
ROVAT: Esemény | CÍMKÉK: ,

Magyarország legnagobb állásbörzéjén, a HVG Állásbörzén külön szakmai diákszervezetnek és szakkollégiumoknak helyt adó zóna került kialakításra, ahol az FDE – Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete és számos tagszervezete jelen volt.


Természetesen nem csak standolásra volt lehetőségük az FDE tagszervezeteinek, hanem külön szolgáltatásokat is nyújtottak a kiállítás látogatói számára, az Effemine, mely a fiatal, sikeres nőket célzó szakmai diákszervezet külön Karrierpontot üzemeltetett, ahol a karriermenedzsmenttől kezdve a stílustanácsadásig számos lehetőség volt adott a látogatók számára.

Az FDE ausztriai tagszervezete, az MDE-VUS nagy érdeklődést kiváltó előadást tartott az osztrák továbbtanulásról azon magyar fiatalok részére, akik Ausztriában képzelik el tanulmányaik folytatását.

A diákszervezeti zóna különlegessége a tagszervezetek diverz mivoltában és különböző lehetőségeikben rejlett, egymás mellett volt az AIESEC-Hungary, az IAESTE-Hungary, az AEGEE-Budapest, az ESN-Hungary, a MAVE – EESTEC, a FAKT Szakkollégium, az Effemine, az MDE-VUS, valamint az ernyőszervezet, az FDE kihelyezett képviselete.

Az ilyen magas nívójú börzék remek táptalajt biztosítanak a szakkollégiumok, szakmai diákszervezetek és a vállalati szféra közötti kapcsolatépítésre, melyet ezen hallgatói szervezetek remekül ki is tudtak aknázni.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*