Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Eső után mindig kiderül

Szerző:
2012. július 6.
ROVAT: Esemény

A tegnap este folyamán nagy vihar rázta meg az EFOTT-on fesztiválozókat és a szervezőket egyaránt, melynek következményeként természetesen voltak változások a programokban, viszont a szervezők igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy haladéktalanul helyre állítsanak mindent, annak érdekében, hogy folytatódhasson az önfeledt fesztiválozás.

A mai reggel folyamán, már csak a kerítéseken heverő elázott ruhák voltak a hírvivői az éjszakai esőnek, a szervezőknek köszönhetően ma reggel már minden a fesztivál megszokott kerékvágásában folyt.

Csodás napsütötte délután, szórakoztató programok a civil faluban, stand up és a víz kellemes hőmérséklete lehetővé tette, hogy a fesztiválozók kipihenhessék a tegnap este félelmeit.

A nagyszínpadon már Péterfy Bori szórakoztatja a közönséget, és nem sokára a Kiscsillagé lesz a főszerep. A srácok nem rég érkeztek meg a fesztivál területére, és úgy tűnt nagyon jó hangulatban vannak, így mindenki egy fergeteges koncertre számíthat.

A nagy színpadon az estét a DUB FX zárja majd, de az éjszaka is tartogat szórakozási lehetőségeket a Rauch Arenaban a Soerii & Poolek, a Kollektíva és a Bassment Alstars fog fellépni, a BME HÖOK sátorban a Romanek Airlines akit majd mindenki Tibi bácsija követ és a zárszót pedig Blade szolgáltatja majd.

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*