Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

Dübörög a nagyszínpad

Szerző:
2012. július 4.
ROVAT: Esemény

Az EFOTT első napján a nagyszínpadon a fesztivált a Hősök nyitották meg, mely az igencsak meleg kedélyeket tovább forrósította, de a szervezők természetesen gondoltak a fesztiválozókra és a koncert teljes ideje alatt gondoskodtak a közönség lehűtéséről.

A koncert a várakozásokhoz mérten a már kellemes hangulatot tovább fokozta és a nagy meleg ellenére nagy tömeg hallgatta őket. Természetesen az összes slágerük felcsendült a rajongók nagy örömére.

Az este tovább folytatódott a Belgával, a srácok megmozgatták a fesztiválozókat és óriási tömeg szórakozik a Pepsi nagyszínpad előtt, mindeközben a napi hőség is kezd alább hagyni és a vízparti buli kezd átalakulni és átveszi helyét az éjszakai élet a színpadok előtt.

Az estét a Brains koncertje folytatja majd és őket követi majd a Freestylers (UK), akik a ma este csillagai és a fesztiválozók által várva várt zenekar.

Egy hosszú és tartalmas nap után egy hosszú és tartalmas este veszi kezdetét, melyekről holnap reggel beszámolunk!

Amennyiben szeretnéd látni kedvenceidet élőben, még mindig nem késő pattanj autóba is irány az EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija tárt karokkal vár!

kép forrás: Bodacz Martin, Partyzoo

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*