Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

A Dévényi Dinasztia az EFOTT-on – Tibi bácsi és fia Dani

Ha van Magyarországon legendás lemezlovas, akkor az nem lehet más, mint Tibi bácsi. Öt éve nem hiányozhat az EFOTT-ról sem a magyar szórakoztató ipar egyik utánozhatatlan alakja. Tibi bácsi, ma már legnagyobb fiával, Danival együtt rezidens DJ-ként szórakoztatják a fiatalokat, nagy sikerrel.

Tibi bácsi minden éjféltől belecsap a bakelitekbe – a Kalinka Stage-en – visszahozza a régi idők nagy slágereit. Nem meglepő, hogy azokat a számokat kivétel nélkül éneklik a fiatalok, amik akkor voltak slágerek, mikor még ők meg sem születtek. Tibi bácsi kiválóan bánik a közönséggel, nem csak lemezlovas, de hatalmas szórakoztató személyiség is. Immáron 65 évesen is egyszerűen az ujja köré csavarja a fiatalokat. A régi DJ szokáshoz híven, ő sokkal többet beszél a számok között és némi hasznos infóval látja el a fesztiválozókat. Elvégre is egyetemisták, főiskolások a bulizók többsége, tehát a nyári időszakban sem árt, némi tudást magunkba szívni, akár egy buli során sem.

Tibi bácsi elképzelhetetlen a már gyakorlatilag személyiségéhez, alakjához és a bal kezéhez hozzánőtt piros pöttyös labdák nélkül. Ez a népi motívum szál nem a tornatermekből jött, hanem még a híres “Három kívánság” című műsorból. Ahol is az kaphatott pöttyös labdát Tibi bácsitól, aki minél hangosabban tapsolt. Ma már a retro buli meghatározó elemévé nőtte ki magát, mikor a legendás lemezlovas pöttyös labdáját kínálja a bulizó fiataloknak. Természetesen mindegyik labdát dedikálja Tibi bá, tehát eszmei értékük felbecsülhetetlen ezeknek a labdáknak. Mindenki, aki sikerrel kapott, büszkén hordja és mutatja a többieknek. Jó látni, hogy milyen kevés is elég ahhoz, hogy jó hangulat és öröm szülessen a party-arcokon...Tibi bácsi piros pöttyös labdája!

Itt egy rövid részlet a pöttyös labdás retro buliból, ahogy Tibi bácsi csinálja a fesztivált:


Tibi bácsi fia, Dani a Rádió 1 – Bomba színpadának rezidens DJ-je – Dévényi D. –  és egyben színpadmestere is. Dani több mint 8 éve dolgozik lemezlovasként Budapest és az ország legmeghatározóbb klubjaiban és rendezvényein, illetve 2010 tavasza óta műsorvezetője a Rádió 1-nek. Mondhatni sem kell, hogy az EFOTT-on éjjelente itt vannak a legnagyobb bulik és partyk. Már este hatkor kezdődnek a ráhangoló délutáni szeánszok. Dani esténként fél 11-től 2 órán keresztül irányítja a DJ-pultokat és szórakoztatja a fiatalokat. Hatalmas kivetítő áll a színpad mögött, a hangtechnika is kiváló, a legjobb DJ-k lépnek fel, tehát itt minden adott a jó bulikhoz. Idén az EFOTT,  Rádió 1 – Bomba színpadának fellépői: DJ Junior, DJ Sterbinszky, Muzzaik, Julia Carpeter, Antonyo, Andro, Cooky & M.Gee… A Rádió 1 – Bomba színpadon egészen reggelig lehet táncolni és élvezni a legfrissebb és legmodernebb számokat. A táncparkett minden este tele van és sosem akar kiürülni, nem kevesen minden nap reggelig nyomják a bulit. Én tegnap reggel 5-kor mentem lefeküdni, de a szívem szerint maradtam volna, csak a testem nem bírta már a strapát, hosszú volt az a nap is.

Egy rövid hangulatjelentés az utolsó éjszakából:

Néha tudni kell, abbahagyni is, fő a mértékletesség…jóból is megárt a sok!

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*