Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. július. 20., péntek

AXWELL VS. SEBASTIAN INGROSSO – Csillagok háborúja – VIDEÓ

Ez a koncert, illetve DJ párbaj a mai napon került megrendezésre, egészen napfelkeltéig tartott. Ezért a kis késedelem, mivel a szerző, miközben élményeket gyűjt, szüksége van azért megpihenni is. Éppen egy thai masszőrnő kezei közül érkeztem, s remélem nemcsak testem, de szellemem is felfrissült annyira, hogy ma hajnali élményeimet megosszam veletek. Röviden, nagyon jó volt és hosszú, fél kettő és fél öt között a két svéd nagyágyú osztotta egymást és a közönséget.

Nem mindennapi volt a felállás, AXWELL VS. SEBASTIAN INGROSSO, nem ellenfelek, hiszen mindketten a Swedish House Maffia tagjai, inkább egymást erősítik, mint elnyomnák. Folyamatosan váltották egymást a pult mögött, s ha valaki a zenéből nem jött volna rá, most éppen ki kever, a hátsó kivetítőkről, azért kapott egy kis segítséget. Nagyon ütemes és pörgő volt a két DJ bulija. A nagy forróság a Burn Arénában csak hatványozottan érvényes, alig lehetett ingben kibírni, persze sokan megszabadultak felesleges ruhadarabjaiktól, azért a jó ízlés határain belül. A közönséget nem kellett hergelni, rögtön az elejétől az utolsó számig végigtombolta. S, mivel hogy én is a közönség részét képeztem, nem tehettem mást én sem. Félóránként azért kaptunk egy kis szelet és vizet, hogy meg ne fulladjon senki sem. A biztonságra különben nem lehet panasz, a szervezők mindent megtesznek azért, hogy senkinek se essen bántódása. Nagyon sokan őrzik az aludni nem akaró, fesztiválozók álmát. Mindenhol vannak menekülési folyosók és tágas terek hagyva, itt biztonságban lehet szórakozni.

AXWELLről röviden elég legyen annyit írnom, hogy szinte nincs olyan Svédországból kikerülő e-zenei anyag, amely ne lenne köthető a Swedish House Maffiát is erősítő potméterguru munkáinak hatásához. A világ tizedik legjobb DJ-nek választották tavaly. Társa SEBASTIAN INGROSSO, 2008 óta tagja a maffiás csapatnak. Ők ketten a skandináv elektronikus zenei élet legmenőbb és legfelkapottabb tagjai. Szóval a kettejük együtt-állása és együtt-zenélése fergeteges bulit hozott a Zamárdiban idejét múlató fiataloknak.

Szóval a lényeg, itt van két rövid videó részlet a felejthetetlen éjszakai party-ból. Kárpótoljon ez benneteket, s remélem átjön a lényeg: EXTRÉM HANGULAT!

Egy kép többet mond száz szónál, ezt én is tudom, ezért megosztom veletek az éjszakai buli képeket is, próbáltam fixen és lassan exponálni, na de hát ez nem mindig sikerülhetett. Mozgott nem csak a levegő, de a padló és a sátor is A fényképek az Elnökség Tudósítói facebook galériájában is megtekinthetőek. Jó szórakozást hozzá!

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*