Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 15., szerda

Új Magyarország imázsfilm: “Zeit für UNGARN – überraschend mehr”

imagesCAWDGVQNA Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete – együttműködésben a Corps Touristique Austria (CTA) nyolc turisztikai képviseletével és az Europäische Reiseversicherung társasággal – november elején Grazban, stájer utazási irodák vezetői és képviselő számára prezentálta a legfrissebb piaci aktualitásokat. Az esemény része annak a road show-nak, amely során az Ausztriában akkreditált nemzeti turisztikai képviseletek munkatársai évről-évre felkeresik az osztrák tartományok fővárosait, hogy első kézből cserélhessenek információt az ottani turisztikai szakemberekkel. Az MT Zrt. ausztriai irodájának munkatársai a hazai turizmus stratégiai termékeit és az aktuális kampányakciókat mutatták be az est során, sorra véve azon rangos elismeréseket és díjakat, amelyekkel az elmúlt években az osztrákok illették a magyar turisztikai szolgáltatásokat.

MAGYAR~1

Az új Magyarország imázsfilm négy üzenetre összepontosít, ezek pedig: Budapest, Balaton, konferenciaturizmus, egészségturizmus. Az új szlogen, a film kreatív ötlette és megvalósítása a HG360 reklámügynökség munkája, a megvalósításra egy olyan rendezőt kértek fel, aki újszerű, a mai trendekhez igazodó világot kínál. A Barcelonában és Magyarországon is dolgozó testvérpáros Kostil Danila és Kostil Luka nyerték el a megbízást. Az új Magyaroszág imázsfilm zenéjét az Antilope Kid formációban alkotó Linczényi Márk szerezte és Berger Dalma énekli.

A Think Hungary – more than expected szlogent az osztrák piacon a Zeit für UNGARN – überraschend mehr változatban használják.

Az új Magyarország imázsfilm itt megtekinthető:

 

 ungarn-tourismus1

Az osztrák piacon először került bemutatásra a Magyarországról készült új imázsfilm, amelyről elismeréssel szóltak az osztrák utazási szakemberek, kiemelve, hogy a film segítésével az ügyfelek számára még közelebb tudják hozni Magyarországot, s annak turisztikai ajánlatait. Az MT Zrt. osztrák piacra szánt közösségi oldalán (www.facebook.com/rwr.ungar) néhány nap alatt több tízezren tekintették meg az új kisfilmet. Ausztria Magyarország számára az egyik legfontosabb B2C piac, ahol a nagyközönségi kommunikáció kiemelt hangsúlyt kap, ugyanakkor a szakmai partnerség további előmozdítása érdekében az MT Zrt. folyamatosan informálja az osztrák turisztikai szakmát a magyar kínálati paletta újdonságairól és kooperációs lehetőségekről. Az MT Zrt. osztrák piacon folytatott aktivitásáról és a tervezett akciókról további információk itt találhatóak: http://at.gotohungary.com/ . (Magyar Turizmus Zrt, Bécs)

promo_1007_hu

 

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*