Fiatalok tudósítanak önkéntesen a magyar EU-elnökség óta – Youngsters report voluntary since the Hungarian EU Presidency

2018. augusztus. 17., péntek

Masszázs, egy pohár pezsgő vagy strandfoci

Szerző: (Társult tudósító)
2012. július 14.
ROVAT: Nincs kategorizálva, Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport

Senkinek nincsen oka szomorúnak lenni, hiszen hét ágra süt a nap és vár minket a hatodik Heineken Balaton Sound harmadik napja. A nap folyamán senki nem tudott sokáig pihenni a sátrában, mert a nap ezerrel tűz és már kora reggel iszonyatos kánikula uralkodott a sátrakban. Sokan azonban feltalálták magukat és a fák alatt, a strandon az árnyékban kerestek maguknak alvóhelyet. Ott viszont kellemesen el lehet szundikálni, mivel egy kis szellő azért van.

Az idei Heineken Balaton Sound megint színes programokkal kecsegtet, ugyanis ma délután 3 órakor a tavalyi nagysikerű Durex láncmasszázs rekordkísérlet megismétlődik. Ráadásul most ez a rekordkísérlet egy jó üggyel is párosul, hiszen a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az AHA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program számára, hogy ezzel segítse munkáját. Siess te is a helyszínre, hiszen az első ezer résztvevő garantált Durex ajándékcsomagot kap! (regisztráció: www.lovesexdurex.hu)
Még további izgalmas dolog a MTV Beach Gym-nél szinten tarthatja magát az, aki szeretné a bulik előtt, közben és után is.  A Hungaria Pezsgő Lound is várja az érdeklődőket, egy pohár Hungaria és kellemes lounge-zene mellett lehet feltöltődni az esti bulira. A Sport TV sátra is várja a fesztiválozókat, minden nap 10-től 19 óráig folyamatos sportolási lehetőséges, különféle rekreációs programok várnak RÁD: (Strandfoci bajnokság, pontrúgó verseny, streetball bajnokság, büntetődobó verseny, strandröplabda bajnokság, asztalitenisz bajnokság, csocsó bajnokság)!

Cikk megosztása

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, vagy iratkozz fel hírcsatornánkra, hogy mindig a leghamarabb kapd meg a legújabb cikkeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*